top of page

Ota huomioon!

 

Kuvaussessiolle pitää tulla sovittuun aikaan, jos olet myöhässä 20 minuuttia perun kuvaussession automaattisesti. Studiollani vain minulla on kamera ja asiakas ei voi ottaa kuvia puhelimella! Paras on kun kerrot toiveesi minulle ennen kuvaussessiota (esim. mikä tausta, rekvisiitta jne). Halutessaan voi ottaa omaa rekvisiittaa mukaan. Kuvien muokkaaminen ja tyyli on valokuvaajan päätös. Vastasyntyneen vauvojen asetelmia, joita tarjoan näet myös kotisivun galleriasta, ne ovat asetelmia mitä tarjoan (riippuen myös vauvasta)

Miten asiakas saa kuvat?

Asiakas voi valita galleriasta itse kuvat mitkä haluaa tilata, vasta sen jälkeen käsittelen ne. Kuvia saa valita, jotta asiakas näkisi minkälainen asento tai ilme on hänelle sopivin. Onnistuneimmat alkuperäiset kuvat lähetän parin päivän kuluttua kuvaussession jälkeen. Alkuperäiset kuvat lataan salasanalla suojattuun galleriaan joihih on leimattu digitaalinen logo, yli vaalennettuna ja sumennettuna (väärinkäytön estämiseksi). Alkuperäisen kuvan sävy, terävyys ja muut eivät näytä samalta kuin käsiteltyllä kuvalla. Jos kuvia ei ole valittu kolmen viikon aikana sitten teen valikoinnin itse. Alkuperäiset kuvat eivät sisälly hintaan. Kuvien loppukäsittely on valokuvaajan päätös. Käsitellyt valmiina olevat digitaaliset ja korkearesoluutioiset kuvat toimitetaan enintään kolme (3) viikkoa kuvaussession jälkeen! Valmiit kuvat saa vain käsiteltynä ja digitiedostona! Valmiit kuvat ovat galleriassa vähintään viisi (5) kuukautta.

Infoa Minusta

Maksaminen

Kuvat laskutan ennen kuvien toimittamista. Maksu suoritetaan laskulla. Kaikki hinnat sisältävät 24% alv.

Tekjän oikeudet ja kuvien julkaisu

Kuvien julkaisu valokuvaajan nimi on mainittava tekijänoikeuslain edellyttämällä tavalla! Valokuvan manipulointi on kielletty. Valokuvien omistusoikeus on valokuvaajalla ja tekijänoikeus jää valokuvaajalle tekijän oikeuslaissa määrätyssä laajuudessa. Kuvien tilaaja voi käyttää kuvia omassa yksityisessä käytössään, ja valmistaa kuvista haluamansa määrän sähköisiä ja printtikopioita omaan käyttöönsä. Sosiaalisessa mediassa, kotisivulla, mallitoimistossa ja sanomalehdissä mainituissa käyttökohteissa on käyttö sallittu vain jos kuvaajan nimi on mainittu.

Info

JanaPhoto

Jana Virtanen

(+358) 449878689

janavirtanenphoto@gmail.com

Korppaanmäenti 17 BL1, 00300 Helsinki

Varaus

Mahtavaa, että olet kiinnostunut kuvaussessiosta! Vastaan sinulle 24 h kuluessa! Aurinkoisin Terveisin, Jana

tietoa minusta

Tietoa minusta

Nimeni on Jana Virtanen ja olen virolainen nainen kuka on asunut Suomessa jo 14 vuotta. Olen äiti, ja ammatiltani tradenomi. Valokuvauksen olen löytänyt yli 9 vuotta sitten kun halusin kauniita valokuvia lapsestani ja päätin itse kuvata ja käsitellä ne. Ja tästä hetkestä intohimoni on kasvanut.

 

Ajan kautta ymmärräsin että se on vahva osa elämästäni ja halusin jakaa minun luovuutta maailman kanssa. Olen itseoppinut taitelija ja valokuvauskäsittelyä Adobe Photoshopilla olen oppinut jo koulussa. Rakastan koko valokuvausprosessia (markkinointi, asiakkaita, valokuvausta, käsittelyä jne) ja voin innostua jo ideoista joita voin kuvata.

 

Tykkään ihmisistä, eläimistä ja luonnosta, ja kun voin sitä kaikkea kuvata on päiväni jo aurinkoinen. :) Eniten rakastan tehdä kuvia lapsista heidän aitojen ilmeiden ja energian takia.

bottom of page